Poëzie huist in de uitgekiende toepassing van ruimte, licht en materiaal

Wij zijn Jana Urbanová en Fred Veerman. Architecten die gefascineerd zijn door de eindeloze mogelijkheden van het creëren van ruimte en geraffineerd spelen met licht. Bij onze ontmoeting in september 1990 is een creatieve samenwerking met zowel West- als Midden-Europese invloeden geboren. De rode draad in ons gevarieerde portfolio is een architectuur die de juiste toon treft in haar omgeving.

Met passie werken we aan onze ontwerpen. Van een particuliere woning of uitbreiding, een woningbouwproject voor ontwikkelaar of belegger tot een gezondheidscentrum, praktijkruimte of kinderdagverblijf.

De mogelijkheden van hergebruik van bestaande gebouwen boeien ons en we speuren naar de kwaliteiten die er zich in schuilhouden. In verschillende projecten hebben we zodoende een ruime ervaring in duurzaam bouwen en herbestemming kunnen opbouwen. Onze ontwerpen worden gewaardeerd om de menselijke schaal, een duurzaam en functioneel karakter en mooie, ambachtelijke detaillering: betaalbare gebouwen met een tijdloze architectonische kwaliteit.

In ons werk zijn we wars van dogma’s. Met een ruime blik creëren wij samen met u een uniek en herkenbaar gebouw, waarin u zich thuis voelt. Wij streven naar een pand dat zich als een maatkostuum naar zijn gebruiker voegt, een huis dat logistiek feilloos functioneert en ruimtelijk “lekker zit”. Naast grondig omgevingsonderzoek vormen uw individuele wensen onze belangrijkste uitgangspunten. We begeleiden u door het woud van mogelijkheden en beperkingen die komen kijken bij het ontwikkelen van uw project. Wij voelen ons betrokken én verantwoordelijk vanaf het begin tot aan een perfect resultaat. Van onze klanten krijgen we waardering voor deze professionele en toch persoonlijke benadering.